Camera Beveiliging

Camera Beveiliging, De oplossing om de inbreker te herkennen!

Neem contact op met Computershop Millingen in Millingen aan de Rijn voor meer informatie over onze diensten. Wenst u een vrijblijvend adviesgesprek of een offerte op maat? Computershop Millingen heeft zich volledig gespecialiseerd op het gebied van, camerabeveiliging.

Mocht u vragen hebben over onze dienstverlening of op zoek zijn naar een Camerasysteem in de regio Nijmegen, dan kun u uiteraard geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Bel bovenstaand nummer of gebruik ons online contactformulier.

Camera Beveiliging voor particulieren:

Niets is er fijner om uw huis vertrouwd te bewaken met een camerasysteem. Zo bewaakt u uw eigendommen en vermindert de kans op inbraak met maar liefst 80%. De beelden worden opgeslagen op een netwerk video recorder, zodat u via uw camerasysteem recorder makkelijk terug kunt kijken, als er iets in uw huis of tuin is gestolen of vernield. Ook is het mogelijk om LIVE mee te kijken op uw smarphone met een speciaal handige app.

Camera Beveiliging voor (klein) bedrijf:

Altijd uw bedrijf in de gaten houden op diefstal of ongewenste praktijken? Onze camera’s zijn geschikt voor binnen en buiten. U kunt bijvoorbeeld camera’s laten plaatsen op kantoren, magazijnen, en werkplaatsen of buitenterrein.

Camera Beveiliging voor winkels:

De meest voorkomende diefstallen zijn winkeldiefstallen. Ondernemers missen hierbij jaarlijks meer dan 50% aan goederen wegens winkeldiefstal.

De beste manier om dit af te schrikken, is een goed en overzichtelijk camerasysteem te plaatsen, Diefstallen worden hierbij vaak voorkomen, en mocht er toch diefstal plaatsvinden, dan heeft u altijd bewijs, welke persoon hierbij betrokken is. zodat die gene makkelijker gepakt kan worden.

Onze camera’s zijn opvallend, Wij adviseren altijd camera’s te plaatsen zodat uw hele winkel op camera vast gelegd wordt. Ook raden we aan om een monitor met camera aan het plafond te hangen bij de ingang van uw winkel, want dan weet u precies wie er in en uit loopt.